و البته تشکیل یک جبهه جهانی علیه رژیم ایران محتمل ترشد !
انتخابات امریکا با موفقیت انجام شد ؛ اوباما به ریاست جمهوری انتخاب شد ومن نیز به سهم خود به ایشان تبریک و احسنت میگویم. باراک اوباما ازخود توانمندی تحسین برانگیزی درتمامی ابعاد خود نشان داد.
اما بربسترچه ساختارفرهنگی و سیاسی این اتفاق حائزشد. ازاینروابتدا برجسته ترین نقاط قوت این انتخابات را برمیشماریم :



1. این انتخابات توسعه فرهنگی مردم امریکا در طول تاریخ خود و ظرفیتهای بالای آن برای تغییر و تکامل را بخوبی نمایان کرد. باراک اوباما نخستین آمریکایی سیاهپوست ، ازخانواده ای متوسط وبدون عقبه اشرافی و یا دولتمرد  در تاریخ این کشور است که به مقام ریاست جمهوری دست یافته.

 

2. توانائی سیاسی و حرفه ای هردو حزب دموکرات و جمهوری خواه و قابلیتهای جامعه امریکا به بهترین شکل خود را به نمایش جهانی گذاشت . جان مک کین در تماس تلفنی با باراک اوباما ودرسخنرانی خود از استقامت و دستاورد رقیب خود ستایش به عمل آورد. سناتور جان مک کین در پذیرش شکست در مبارزات انتخاباتی این دوره، از برگزاری "انتخاباتی تاریخی" سخن گفت و افزود که پیروزی باراک اوباما سرآغاز عصری جدید برای میلیون ها آمریکایی آفریقایی تبار است.

 

3. درک پراگماتیستی ازمقوله سیاست ورزی ونگاه ناظربرنتیجه و رای مردم بهترین ابزار برای تفوق بر مشکلاتی است که در امریکا بروزکرده.

4. برای هردو جناح دموکرات و جمهوری خواه ، منافع ملی کشور بالاترین بود حتی اگرراهبردهای آنان متفاوت بود

5. علیرغم اینکه هردوکاندیدا رقیب مسیحی هستند ، ولی در اتخاذ سیاست هرگز ارزشها و ضوابط باورهای مسیحی خود را دخالت ندادند و حتی اگرارزشهای آنها منطبق بر آموزه های مسیحی بود اما درهیچ کلامی برای تبلیغ ایده های انتخاباتی خود از سلاح مسیحیت استفاده نکردند.

 

6. انتخابات امریکائیان بدون پیش شرطهای ازقبل تعیین شده ودخالت کاخ سفید بود. پیش زمینه هائی از جمله میزان تحصیلات ، عقبه فامیلی ، نژاد ، جنسیت وطبقه درحضورکاندیداهای ریاست جمهوری مطرح نبود و اگرهم بود به یُِمن وجود دموکراسی ، رای مردم محاسبات را برهم میزد.

 

7. درمورد سیاست ورزی هردو نامزد در خصوص ایران، هر دو از فعاليت هاى هسته اى ايران ابراز نگرانى كرده اند و خواستار تشديد تحريم های دیپلماتیک عليه جمهورى اسلامى شده اند، اما آقاى اوباما ابتدا گفته بود كه حاضر است با مقام هاى ايرانى سر ميز مذاكره بدون پیش شرط بنشيند ولی طولی نکشید که تن صدای خود را پایین آورد.

 

8. حضور اوباما بهانه از دست آن عده ای که تحت لوای انتقاد به سیاستهای جرج دبلیو بوش در مقابل کشورهای خاورمیانه و یا کمونیستی ، به دامان مماشات با بنیادگرائی اسلامی می افتند رامیگیرد و آنها را خلع سلاح میکند.

 

9. باید فراموش نکرد که شعارهای انتخاباتی همیشه بیانگر آنچه که قرار است اتفاق بیافتد نیست ، عوامل بیشماری هست که میتواند جهت را 180 درجه تغییردهد. بنابراین ساده لوحی است اگر بیاندیشیم که با آمدن اوباما خطر جنگ منتفی است. باراک اوباما در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود اظهار داشت که :  " ایران مجهز به سلاح اتمی  غیرقابل قبول است و جهان میبایست فشارخود را بر ایران بیشترکند."

آقای علی لاریجانی به این موضوع بلافاصله واکنش نشان داد و گفت " موضع آقای اوباما در مقابل پرونده ی هسته ای ایران ادامه همان سیاست غلط گذشته است."

 

10. با توانائیها ی کاریسماتیک و گفتاری و خلاقیتهای اوباما امکان تشکیل یک جبهه جهانی برای تضعیف بیش ازبیش رژیم ایران محتمل ترخواهد شد.

 

11. اوباما در چند ماه آینده قطعا به همین اندازه که امروزپوپولروخواستنی است ، طرفدار نخواهد داشت چرا که واقعیتهای موجود و رئال پلتیک ، خود را تحمیل خواهد کرد . بحران اقتصادی امریکا که  بخشا حاصل سیاستهای جمهوری خواهان و بخشا بر بستر ضعفهای سیاست ورزی دموکراتها در کنگره و پارلمان امریکاست به راحتی مرتفع نخواهد شد.

 

12. اوباما آن شخصیتی است که قادر خواهد بود وحدت سیاسی و ملی امریکا را مستحکم کند و با تشکیل یک الیانس و ائتلاف قوی متشکل از جمهوری خواهان و دموکراتها ، امریکا را به سمت اتخاذ سیاستهای هماهنگ ترو واحد هدایت نماید. لذا بهره ما ایرانیان نیز از این تحول آن خواهد بود که همیشه انتظار داشتیم ، همصدائی و سیاست واحد جهانی در مقابل رژیم ایران !

 

13. دوستی شخص اوباما و تیم سیاسی او و دموکراتها با دولت اسرائیل و در عین حال تمایل آنها برای تشکیل یک کشور فلسطین مستقل ، منجر به وخامت بیشترروابط فی مابین دولت ایران و اوباما خواهد شد. رژیم  اسلامی ایران دوستان اسرائیل را اردوی شر قلمداد کرده و خواهد کرد.

من آینده روشنی درجهت دوستی دولت ایران و امریکا حتی با حضور اوباما متصور نیستم ، دقیقا بدلیل آنکه ما با یک نظام کاملا بنیادگرای اسلامی و ضد غربی و اسرائیلی در ایران مواجه هستیم.

 

ویکتوریا آزاد

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

پنج‌شنبه  ۲٣  آبان ۱٣٨۷ -  ۱٣ نوامبر ۲۰۰٨